Oplossingen als je last hebt van mollen

Op zich is er niets mis met mollen, maar de meeste lezers onder ons hebben ze liever niet in de tuin. Ze leven graag onder de grond en graven ondergrondse kanalen om zich voort te bewegen, wat verzakkingen tot gevolg kan hebben. In dit artikel vertellen we jou graag meer over het voorkomen van mollen en wat je kunt doen om mollen uit je tuin te jagen.

Mollen verjagen zonder hen te doden

Voor de dierenvrienden onder ons is er gelukkig een oplossing om mollen te verjagen zonder ze te doden. Dit is makkelijker dan je denkt. Er zijn namelijk bepaalde geuren waar de mollen niet goed tegen kunnen. Zodra ze deze geuren waarnemen (en mollen zijn in staat heel goed te ruiken) blijven ze uit de buurt. Zorg er wel voor dat je jouw buurman waarschuwt, zodat ook hij een mollenplaag kan voorkomen...

Read more >>

Tips voor het bestrijden van ongedierte

Niemand zit echt te wachten op ongedierte. Maar wanneer de zomer er aan zit te komen, kunnen we er niet om heen. Mieren, muggen, muizen en ratten worden als ongedierte gezien. In dit artikel geven we tips hoe je de ongedierte eenvoudig en snel kunt bestrijden, zodat je er geen last meer van hebt. Lees snel verder!

Het voorkomen van ongedierte

Laten we eerst iets meer vertellen over het voorkomen van ongedierte, want uiteindelijk is het beter om ongedierte voorkomen dan dat je het moet bestrijden. Insecten en beestjes hebben één ding gemeen: ze houden van vuil. Wanneer je jouw huis, keuken en badkamer niet goed schoon houdt, is de kans op ongedierte groter. Zeker met warm weer zal je meer last ervaren van ongedierte.

Het is eenvoudig om ongedierte te bestrijden door etensresten weg te go...

Read more >>