Witte lampionnen voor elk feest

Lampionnen geven op elk feest een mooi effect. Bij een bruiloft zorgen witte lampionnen voor een betoverend effect. Hang lampionnen op in meerdere maten en op verschillende hoogtes. Of span draden waaraan de lampionnen worden opgehangen. Hoe meer verschillende maten lampionnen hoe mooier het effect. U kunt ook verschillende vormen lampionnen gebruiken zoals ronde, vierkante of langwerpige. Wanneer u een aantal van de lampionnen (hoeft echt niet allemaal) voorziet van led verlichting zal het er helemaal sprookjesachtig uitzien. Er bestaat ook gekleurde ledverlichting. Deze verlichting kan per lampion een andere kleur hebben, u kunt de lampionnen allemaal de zelfde kleur geven of de kleur telkens laten veranderen. Geef de lampionnen de kleur die u mooi vindt. Zet ook op de tafels een paar lampionnen en plaats ook hier ledlampjes in. Zo hoeft er verder geen verlichting aanwezig te zijn en uw feestaccommodatie ziet er super mooi uit.

Dansen onder lampionnen, romantischer wordt het niet

Wanneer u een feest gaat organiseren dan moet de feestaccommodatie ook worden aangekleed. Vaak staan er wat tafels en stoelen en is het de bedoeling om later op de avond de dansvloer te gebruiken. Als u in de feestaccommodatie lampionnen ophangt in alle maten en soorten, dan ziet die accommodatie er al heel feestelijk uit. Voor een huwelijk wordt er over het algemeen gekozen voor witte lampionnen met witte lichtjes. Maar wilt u een vrolijkere uitstraling geven of een bepaald effect aan een speciale ruimte, dan is het ook erg leuk om kleuren af te wisselen. Je kunt daarvoor in de witte lampionnen gekleurde lichtjes gebruiken of gewoonweg voor gekleurde lampionnen kiezen.

Lampionnen eenvoudig brandvertragend maken voor de veiligheid

Let er wel op dat de papieren lampionnen standaard niet brandvertragend zijn en dat dit wel een vereiste is op vele feestlocaties. Om de lampionnen brandvertragend te maken kunt u een speciale brandvertragende spray kopen en de lampionnen hiermee impregneren.

Witte lampionnen in elke vorm en afmeting

Witte lampionnen zijn er in alle maten én in heel veel verschillende vormen. De maten van lampionnen lopen uiteen van 25 centimeter en zijn verkrijgbaar tot wel 80 cm. Wilt u alleen maar ronde lampionnen dan is het wel mooi om meerdere afmetingen te nemen. Lampionnen doen ook vaak dienst als verlichting in huis. Ronde lampionnen kunt u daartoe ophangen maar vierkante lampionnen kunnen mooi op een tafeltje gezet worden. Zo hoeft u geen draad naar een stopcontact te leggen, want de lichtjes in de lampionnen werken op batterijen. Ook bij een tuinfeest kunnen witte lampionnen zorgen voor dát extra tintje. Hang ze op dwars door de tuin en in bomen of struiken. U kunt ook de stoelen bijvoorbeeld voorzien van een kleine lampion met ledlichtje. Zo ziet uw tuin er in een mum van tijd feestelijk uit.

Witte lampionnen versieren op een kinderfeestje

Wilt u iets leuks doen op een kinderfeestje, laat de kinderen dan eens een lampion versieren. Loop in de avond met de kinderen een rondje door de straat waarbij u de versierde lampionnen heeft voorzien van een led lampje. De kinderen kunnen na afloop van het feestje de lampionnen mee naar huis nemen als aandenken.